OR

Ouderraad De Ouderraad bestaat uit een groep ouders die zich vrijwillig inzet voor de organisatie van activiteiten op school (in samenwerking met de leerkrachten) alsmede het doen van investeringen ten aanzien van het verfraaien van de school (bijvoorbeeld sinterklaas- en kerstversieringen). Mogelijke activiteiten die jaarlijks georganiseerd kunnen worden, zijn: sinterklaasfeest, kerst, paasfeest, schoolreisje, avond 4- daagse, versnaperingen tijdens de sportdag en het afscheid van groep 8. De Ouderraad vergadert 6 keer per jaar; een ieder is welkom de vergaderingen bij te wonen. Indien u vragen/opmerkingen/suggesties heeft, kunt u altijd terecht bij een van de Ouderraadleden of u kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.