Groep 1/2 A - Fotoalbums

Schooltheater

zaterdag, 03 februari 2018

De groepen 1/2 hebben weer een schooltheater opgevoerd. Uiterraard gingen de stukjes over de dokter en en landenthema. Hieronder vind je de foto's.

Naar de apotheek

zaterdag, 03 februari 2018

Omdat we nu aan het thema "Dokter" werken, zijn we met z'n alleen naar de apotheek geweest. Dat was erg leuk en leerzaam. Hieronder vind je de foto's. 

Hollandse Koppies

zaterdag, 03 februari 2018

Tijdens ons landenproject hebben we het over Nederland gehad. We hebben Oud Hollandse spelletjes gespeeld, Oud Hollandse liedjes gezongen en mooie werkjes gemaakt. Hieronder vind je foto's van onze mooie Hollandse koppies.

Ouders helpen met knutselen

maandag, 13 november 2017

In groep 1/2a hebben ouders hun kinderen geholpen bij het kamen van mooie lampionnen. Met deze prachtige Minions zijn de kinderen op Sint Maarten langs de deuren gegaan. Ze kregen dankzij deze lampionnen extra veel snoep. Hieronder vind je de foto's

Toneelvoorstelling KBW'17

vrijdag, 13 oktober 2017

Op woensdag 11 oktober hebben de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 naar een toneelstuk gekeken. Speciaal voor de kinderboekenweek kwam toneelgroep "BeNde" de spannende voorstelling "Weerwolf" opvoeren. Hieronder vind je de foto's.

Opening kinderboekenweek 2017

woensdag, 04 oktober 2017

Op woensdag 4 oktober is de kinderboekenweek gestart. Dit jaar is het thema "Gruwelijk eng". Op het plein liepen vreselijk enge juffen en meesters rond. Tijdens de kinderboekenweek zijn er tal van activiteiten. Zo is er een toneelvoorstelling, een kinderboekenmarkt, een schrijfwedstrijd en komt er een kinderboekenschrijfster op school. Uiterraard zullen de juffen en meesters nog meer voorlezen. Hieronder vind je de foto's van de openingsdag. 

Naar het bos

donderdag, 28 september 2017

Op woensdag 27 september zijn we naar het bos geweest. We hebben beukennootjes gevonden, door de bladeren gewandeld en paddenstoelen bekeken. Tenslotte zijn we naar de kinderboerderij geweest. Hieronder vind je onze foto's.

Toneel in groep 1/2a

woensdag, 27 september 2017

We hebben toneel gespeeld. Er kwam een toneeljuf op school en onze juf heeft daar weer foto's van gemaakt. 

Eerste weken in de groep

woensdag, 27 september 2017

We zijn lekker begonnen aan het nieuwe schooljaar. De juf heeft haar fototoestel gepakt en hieronder zie je het resultaat.

Afscheid

vrijdag, 21 juli 2017

Op vrijdag 21 juli hebben we afscheid van het schooljaar 2016-2017 genomen. Traditigetrouw zongen we liedjes en de leerlingen uit groep 7 hebben gevlagd. Op donderdag 20 juli nam groep 8 afscheid van de Don Boscoschool. Na de vakantie zien we ze niet meer bij ons op school terug. We wensen ze veel plezier op hun nieuwe scholen. Hieronder vind je de foto's.

Leuke foto's

woensdag, 19 juli 2017

Hier vind je gewoon leuke foto's uit de groep.

Afscheid Meester en Juf

woensdag, 12 juli 2017

Juf Marianne en Meester Metten nemen dit jaar afscheid van de Don Boscoschool. Hierom hebben we ze op 12 juli een afscheidscadeau gegeven in de vorm van een dansvoorstelling. Alle leerlingen van de school mochten op het podium hun dans laten zien. Hieronder vind je de foto's.

Aan het werk

maandag, 06 maart 2017

De juf heeft foto's gemaakt toen wij aan het werk waren. Hieronder kan je ze bekijken.

De speelzaal

maandag, 06 maart 2017

Wanneer we in de speelzaal gymen zet de juf altijd spannende toestellen neer. We kunnen dan klimmen, glijden, springen emz. Hieronder vind je wat foto's.
© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl