Groep 1/2 A - Fotoalbums

Afscheid

vrijdag, 21 juli 2017

Op vrijdag 21 juli hebben we afscheid van het schooljaar 2016-2017 genomen. Traditigetrouw zongen we liedjes en de leerlingen uit groep 7 hebben gevlagd. Op donderdag 20 juli nam groep 8 afscheid van de Don Boscoschool. Na de vakantie zien we ze niet meer bij ons op school terug. We wensen ze veel plezier op hun nieuwe scholen. Hieronder vind je de foto's.

Juffendag

woensdag, 19 juli 2017

De drie groepen 1/2 hebben een heerlijke juffendag achter de rug. Ze gingen naar de speeltuin en kregen ijs. Mooier kan je het niet hebben. Hieronder vind je de foto's.

Leuke foto's

woensdag, 19 juli 2017

Hier vind je gewoon leuke foto's uit de groep.

Afscheid Meester en Juf

woensdag, 12 juli 2017

Juf Marianne en Meester Metten nemen dit jaar afscheid van de Don Boscoschool. Hierom hebben we ze op 12 juli een afscheidscadeau gegeven in de vorm van een dansvoorstelling. Alle leerlingen van de school mochten op het podium hun dans laten zien. Hieronder vind je de foto's.

Naar de bibliotheek

dinsdag, 23 mei 2017

Op maandag 22 mei zijn we met de hele groep naar de bibliotheek geweest. We hebben liedjes gezongen, naar een verhaal geluisterd, boeken gezocht en ontdekt waar de boeken blijven als je je in de terug breng automaat stopt. Hieronder vind je de foto's.

Koningsspelen

zondag, 23 april 2017

Op vrijdag 21 april werden de Koningsspelen georganiseerd. De gehele dag deden de leelingen van groep 1 t/m 8 mee aan spel- en sportactiviteiten. Hieronder vind je de foto's.

Eierparade

dinsdag, 18 april 2017

Na het traditionele paasontbijt volgt altijd de uitslag van de traditionele paasei versier wedstrijd. Hieronder vind je foto's van de mooiste paaseieren van het jaar 2017. Gefeliciteerd winnaars! 

paasontbijt

dinsdag, 18 april 2017

Op donderdag 13 april hebben we genoten van een paasontbijt. Ook hebben we naar een paasverhaal geluisterd en meegedaan aan de grote ei versier wedstrijd. Hieronder vind je de foto's van het onrbijt. 

Aan het werk

maandag, 06 maart 2017

De juf heeft foto's gemaakt toen wij aan het werk waren. Hieronder kan je ze bekijken.

De speelzaal

maandag, 06 maart 2017

Wanneer we in de speelzaal gymen zet de juf altijd spannende toestellen neer. We kunnen dan klimmen, glijden, springen emz. Hieronder vind je wat foto's.

Carnaval

vrijdag, 03 maart 2017

Op woensdag 1 maart hebben de groepen 1 t/m 3 carnaval gevierd. Bijna alle kinderen kwamen verkleed op school. We hebben gehost, over de catwalk gelopen en gekeken naar een heel grappig toneelstuk van onze juffen. Hieronder vind je de foto's

Pietengym

vrijdag, 23 december 2016

We hebben een echte pietengymles gehad. Als ware pietjes hebben we over "daken"geklommen en cadeautjes bezorgd. Hieronder vind je de foto's.

Lampionnen maken

woensdag, 16 november 2016

Elf november is de dag.......! Omdat je voor het Sint Maarten feest lampionnen nodig hebt, hebben we die met de hulp van ouders gemaakt. De juf heeft daar weer foto's van genomen en die kan je hieronder bewonderen.  

Kinderboekenweek

woensdag, 12 oktober 2016

Tijdens de kinderboekenweek waren er tal van activiteiten op school. Na een spannende opening kregen de groepen 5 t/m 7 bezoek van een kinderboekenschrijfster. Erna Sassen vertelde hoe een boek wordt geschreven en uiterraard las ze voor uit haar boeken. Alle kinderen van school deden mee aan een illustratie wedstrijd. De groepen 1 t/m 4 bekeken een voorstelling en op woensdag was er een zeer geslaagde kinderboekenmarkt. Hierbij mochten leerlingen leesboeken verkopen. Hieronder...

Opening Kinderboekenweek

woensdag, 05 oktober 2016

Op woensdag 5 oktober liep het hele plein vol met oude mensen. Opa's en Oma's openden de kinderboekenweek 2016. We zongen liedjes van vroeger en natuurlijk "Voor altijd jong". Hieronder vind je de foto's.
© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl