Groep 1/2 B - Fotoalbums

Toneelvoorstelling KBW'17

vrijdag, 13 oktober 2017

Op woensdag 11 oktober hebben de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 naar een toneelstuk gekeken. Speciaal voor de kinderboekenweek kwam toneelgroep "BeNde" de spannende voorstelling "Weerwolf" opvoeren. Hieronder vind je de foto's.

Opening kinderboekenweek 2017

woensdag, 04 oktober 2017

Op woensdag 4 oktober is de kinderboekenweek gestart. Dit jaar is het thema "Gruwelijk eng". Op het plein liepen vreselijk enge juffen en meesters rond. Tijdens de kinderboekenweek zijn er tal van activiteiten. Zo is er een toneelvoorstelling, een kinderboekenmarkt, een schrijfwedstrijd en komt er een kinderboekenschrijfster op school. Uiterraard zullen de juffen en meesters nog meer voorlezen. Hieronder vind je de foto's van de openingsdag.

Naar het bos

donderdag, 28 september 2017

Op woensdag 27 september zijn we naar het bos geweest. We hebben beukennootjes gevonden, door de bladeren gewandeld en paddenstoelen bekeken. Tenslotte zijn we naar de kinderboerderij geweest. Hieronder vind je onze foto's.

Sint Maarten

woensdag, 30 november 2016

Tijdens Sint Maarten zijn we langs de deuren gegaan om liedjes te zingen en snoepjes op te halen. Hieronder vind je de foto's

Foto's feestweek

vrijdag, 15 april 2016

Naast de algemene foto's van de feestweek vind je hier nog eens foto's die in of met onze groep zijn gemaakt.