Groep 1/2 C - Fotoalbums

Juffendag

woensdag, 19 juli 2017

De drie groepen 1/2 hebben een heerlijke juffendag achter de rug. Ze gingen naar de speeltuin en kregen ijs. Mooier kan je het niet hebben. Hieronder vind je de foto's.

Lekker spelen

woensdag, 19 juli 2017

Hier vind je gewoon leuke foto's die in de groep zijn gemaakt.

Koningsspelen

zondag, 23 april 2017

Op vrijdag 21 april werden de Koningsspelen georganiseerd. De gehele dag deden de leelingen van groep 1 t/m 8 mee aan spel- en sportactiviteiten. Hieronder vind je de foto's.

Eierparade

dinsdag, 18 april 2017

Na het traditionele paasontbijt volgt altijd de uitslag van de traditionele paasei versier wedstrijd. Hieronder vind je foto's van de mooiste paaseieren van het jaar 2017. Gefeliciteerd winnaars!

paasontbijt

dinsdag, 18 april 2017

Op donderdag 13 april hebben we genoten van een paasontbijt. Ook hebben we naar een paasverhaal geluisterd en meegedaan aan de grote ei versier wedstrijd. Hieronder vind je de foto's van het onrbijt.

Carnaval

vrijdag, 03 maart 2017

Op woensdag 1 maart hebben de groepen 1 t/m 3 carnaval gevierd. Bijna alle kinderen kwamen verkleed op school. We hebben gehost, over de catwalk gelopen en gekeken naar een heel grappig toneelstuk van onze juffen. Hieronder vind je de foto's

Pietengym

vrijdag, 23 december 2016

We hebben een echte pietengymles gehad. Als ware pietjes hebben we over "daken"geklommen en cadeautjes bezorgd. Hieronder vind je de foto's.

Kinderboekenweek

woensdag, 12 oktober 2016

Tijdens de kinderboekenweek waren er tal van activiteiten op school. Na een spannende opening kregen de groepen 5 t/m 7 bezoek van een kinderboekenschrijfster. Erna Sassen vertelde hoe een boek wordt geschreven en uiterraard las ze voor uit haar boeken. Alle kinderen van school deden mee aan een illustratie wedstrijd. De groepen 1 t/m 4 bekeken een voorstelling en op woensdag was er een zeer geslaagde kinderboekenmarkt. Hierbij mochten leerlingen leesboeken verkopen. Hieronder...

Opening Kinderboekenweek

woensdag, 05 oktober 2016

Op woensdag 5 oktober liep het hele plein vol met oude mensen. Opa's en Oma's openden de kinderboekenweek 2016. We zongen liedjes van vroeger en natuurlijk "Voor altijd jong". Hieronder vind je de foto's.

Eerste weken in de groep

woensdag, 05 oktober 2016

We zijn nu alweer zes weken op school. In die tijd heeft de juf veel foto's gemaakt. Deze vind je hieronder.

Raar maar Waar

woensdag, 05 oktober 2016

Eind september kwam een dansjuf bij ons op school en die heeft "Raar maar Waar", met ons gedanst. Het was erg leuk. Hieronder vind je de foto's

Laatste dag

vrijdag, 15 juli 2016

Op 15 juli hebben alle leerlingen, ouders en leerkrachten afscheid genomen van het schooljaar 2015-2016. We hebben afgeteld, polonaise gelopen en gezwaaid naar juf Yvonne en juf Lidwien. Zij verlaten het onderwijs en gaan genieten van hun vrije tijd. Veel plezier!

Werelddans

woensdag, 06 juli 2016

Op maandag 4 juli en dinsdag 5 juli kwam DanieL Sandu op de Don Boscosschool. Alle leerlingen hebben een dansworkshop gevolgd en een werelddans geleerd. Deze dansen werden opgevoerd tijdens een voorstelling om dinsdag middag. Hieronder vind je de foto's.