Groep 1/2 C - Fotoalbums

Naar de bibliotheek

zaterdag, 31 maart 2018

We zijn met de hele groep naar de bibliotheek geweest. We hebben naar een verhaal geluisterd, de bibliotheek bekeken en zelfs een mooi boek geleend. Alle kinderen hebben een bibliotheek pasje gekregen en mogen elke dag naar de bibliotheek om zelf een mooi boek te lenen. Hieronder vind je de foto's.

Schooltheater

zaterdag, 03 februari 2018

De groepen 1/2 hebben weer een schooltheater opgevoerd. Uiterraard gingen de stukjes over de dokter en en landenthema. Hieronder vind je de foto's.

Naar de apotheek

zaterdag, 03 februari 2018

Omdat we nu aan het thema "Dokter" werken, zijn we met z'n alleen naar de apotheek geweest. Dat was erg leuk en leerzaam. Hieronder vind je de foto's. 

Toneelvoorstelling KBW'17

vrijdag, 13 oktober 2017

Op woensdag 11 oktober hebben de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 naar een toneelstuk gekeken. Speciaal voor de kinderboekenweek kwam toneelgroep "BeNde" de spannende voorstelling "Weerwolf" opvoeren. Hieronder vind je de foto's.

Opening kinderboekenweek 2017

woensdag, 04 oktober 2017

Op woensdag 4 oktober is de kinderboekenweek gestart. Dit jaar is het thema "Gruwelijk eng". Op het plein liepen vreselijk enge juffen en meesters rond. Tijdens de kinderboekenweek zijn er tal van activiteiten. Zo is er een toneelvoorstelling, een kinderboekenmarkt, een schrijfwedstrijd en komt er een kinderboekenschrijfster op school. Uiterraard zullen de juffen en meesters nog meer voorlezen. Hieronder vind je de foto's van de openingsdag. 

Naar het bos

woensdag, 04 oktober 2017

Op maandag 2 oktober zijn we naar het bos geweest. We hebben gewandeld, gespeeld, eikeltjes en kastanjes gezocht, paddenstoelen bewonderd en we hebben zelfs een kikker gezien. Jammer dat niemand de kikker durfde te kussen. (misschien was het wel een knappe prins of prinses) Hieronder vind je de foto's

Afscheid

vrijdag, 21 juli 2017

Op vrijdag 21 juli hebben we afscheid van het schooljaar 2016-2017 genomen. Traditigetrouw zongen we liedjes en de leerlingen uit groep 7 hebben gevlagd. Op donderdag 20 juli nam groep 8 afscheid van de Don Boscoschool. Na de vakantie zien we ze niet meer bij ons op school terug. We wensen ze veel plezier op hun nieuwe scholen. Hieronder vind je de foto's.

Afscheid Meester en Juf

woensdag, 12 juli 2017

Juf Marianne en Meester Metten nemen dit jaar afscheid van de Don Boscoschool. Hierom hebben we ze op 12 juli een afscheidscadeau gegeven in de vorm van een dansvoorstelling. Alle leerlingen van de school mochten op het podium hun dans laten zien. Hieronder vind je de foto's.
© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl