Zorgvrij

donderdag, 30 november 2017

Op vrijdag 24 november zijn de kinderen van groep 3 naar boerderij Zorgvrij geweest. Hier hebben we pannenkoeken gebakken van de melk, de eieren en de meel die van deze boerderij kwam. Het was een hele leuke ochtend. Hieronder vind je de foto's

Schooltheater onderbouw

donderdag, 30 november 2017

Vrijdag 24 november gaven de leerlingen van groep 3, 4 en 5 een spetterend optreden voor elkaar in de kleine gymzaal. Het was best heel spannend om op te treden. En wat een talent op de Don Boscoschool! We zagen een fantastische breakdance-act, lenige meisjes sprongen in spagaat en split en er waren stoere rappers. Ook werd er prachtig gezongen door verschillende meiden-groepen en er was zelfs een presentatie-duo. Goed gedaan allemaal. Hieronder vind je de foto's.

Toneelvoorstelling KBW'17

vrijdag, 13 oktober 2017

Op woensdag 11 oktober hebben de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 naar een toneelstuk gekeken. Speciaal voor de kinderboekenweek kwam toneelgroep "BeNde" de spannende voorstelling "Weerwolf" opvoeren. Hieronder vind je de foto's.

Opening kinderboekenweek 2017

woensdag, 04 oktober 2017

Op woensdag 4 oktober is de kinderboekenweek gestart. Dit jaar is het thema "Gruwelijk eng". Op het plein liepen vreselijk enge juffen en meesters rond. Tijdens de kinderboekenweek zijn er tal van activiteiten. Zo is er een toneelvoorstelling, een kinderboekenmarkt, een schrijfwedstrijd en komt er een kinderboekenschrijfster op school. Uiterraard zullen de juffen en meesters nog meer voorlezen. Hieronder vind je de foto's van de openingsdag.

Groep 3 naar de tandarts

dinsdag, 21 maart 2017

Op maandag 20 maart zijn we naar de tandarts geweest. Hier kregen we poetsles en controleerde de tandarts ons gebit. Met dit bezoek sloten we onze jaarlijkse terugkerende week van de mondgezondheid af. Hieronder vind je de foto's.

Kruidnoten bakken

vrijdag, 23 december 2016

In de dagen voor Sinterklaas hebben we kruidnoten gebakken. Hieronder vind je de foto's

dinsdag, 06 oktober 2015

We hebben een dansles in de speelzaal gevolgd. Hieronder vind je de foto's.