Koningsspelen

zondag, 23 april 2017

Op vrijdag 21 april werden de Koningsspelen georganiseerd. De gehele dag deden de leelingen van groep 1 t/m 8 mee aan spel- en sportactiviteiten. Hieronder vind je de foto's.

Eierparade

dinsdag, 18 april 2017

Na het traditionele paasontbijt volgt altijd de uitslag van de traditionele paasei versier wedstrijd. Hieronder vind je foto's van de mooiste paaseieren van het jaar 2017. Gefeliciteerd winnaars!

paasontbijt

dinsdag, 18 april 2017

Op donderdag 13 april hebben we genoten van een paasontbijt. Ook hebben we naar een paasverhaal geluisterd en meegedaan aan de grote ei versier wedstrijd. Hieronder vind je de foto's van het onrbijt.

Groep 3 naar de tandarts

dinsdag, 21 maart 2017

Op maandag 20 maart zijn we naar de tandarts geweest. Hier kregen we poetsles en controleerde de tandarts ons gebit. Met dit bezoek sloten we onze jaarlijkse terugkerende week van de mondgezondheid af. Hieronder vind je de foto's.

Carnaval

vrijdag, 03 maart 2017

Op woensdag 1 maart hebben de groepen 1 t/m 3 carnaval gevierd. Bijna alle kinderen kwamen verkleed op school. We hebben gehost, over de catwalk gelopen en gekeken naar een heel grappig toneelstuk van onze juffen. Hieronder vind je de foto's

Strooiochtend

vrijdag, 23 december 2016

Toen twee Pieten in onze klas kwamen strooien, hebben we foto's gemaakt. Je vindt ze hieronder.

Kruidnoten bakken

vrijdag, 23 december 2016

In de dagen voor Sinterklaas hebben we kruidnoten gebakken. Hieronder vind je de foto's

Ontbijt in de klas

woensdag, 16 november 2016

Op woensdag 9 november hebben we meegedaan aan het Nationaal Schoolontbijt. Hieronder vind je de foto's.

woensdag, 02 november 2016

Op 31 oktober hebben we een bezoek aan de bibliotheek gebracht. We hebben ontdekt dat ze daar enorm veel leuke boeken hebben die we ook nog eens gratis mogen lenen. Hieronder vind je de foto's.

Waterleidingduinen

dinsdag, 25 oktober 2016

Op vrijdag 14 oktober zijn we met de leerlingen uit groep 3 naar de waterleidingduinen geweest. Hier mochten we proefjes en spelletjes doen, waarbij we hebben geleerd hoe water wordt gezuiverd. We hebben zelfs een paar herten gezien. Hieronder vind je de foto's.

Kinderboekenweek

woensdag, 12 oktober 2016

Tijdens de kinderboekenweek waren er tal van activiteiten op school. Na een spannende opening kregen de groepen 5 t/m 7 bezoek van een kinderboekenschrijfster. Erna Sassen vertelde hoe een boek wordt geschreven en uiterraard las ze voor uit haar boeken. Alle kinderen van school deden mee aan een illustratie wedstrijd. De groepen 1 t/m 4 bekeken een voorstelling en op woensdag was er een zeer geslaagde kinderboekenmarkt. Hierbij mochten leerlingen leesboeken verkopen. Hieronder...

Opening Kinderboekenweek

woensdag, 05 oktober 2016

Op woensdag 5 oktober liep het hele plein vol met oude mensen. Opa's en Oma's openden de kinderboekenweek 2016. We zongen liedjes van vroeger en natuurlijk "Voor altijd jong". Hieronder vind je de foto's.

Eerste weken in de groep

woensdag, 05 oktober 2016

We zijn nu alweer zes weken op school. In die tijd heeft de juf veel foto's gemaakt. Deze vind je hieronder.