Groep 3 - Fotoalbums

Carnaval

woensdag, 20 maart 2019

Op woensdag 6 maart hebben we carnaval gevierd. Onze juf had een leuke letterspeurtocht door de school uitgezet. We mochten in elke klas een letter zoeken. Dat was best wel spannend. Daarna hebben we een toneelstuk van de juffen bekeken. Hieronder vind je de foto's.

Zorgvrij

woensdag, 20 maart 2019

We zijn met de hele groep naar boerderij 'Zorgvrij' geweest. Dat was erg leuk. We hebben heel veel dieren gezien en we mochten ook nog even buiten spelen. Hieronder vind je de foto's

Thema avond

zaterdag, 16 maart 2019

Op donderdag 14 maart werd in wijkcentrum 'De Ringvaart' een thema avond gehouden. Tijdens deze avond presenteerde de Don Boscoschool, onder de noemer "Stippen aan de horizon" haar nieuwe visie, kerndoelen en richting. Naast de presentatie van onze interim directeur kwamen ook diverse actieteams aan het woord. Deze teams presenteerden hun 90 dagen plan op gebied van de leerrijke omgeving, zelfstandig werken en communicatie. De avond werd afgesloten met een werkvorm waarbij de inbreng van de...

Afscheid juf Lisa

zondag, 18 november 2018

Juf Lisa heeft op 31 oktober afscheid genomen van onze school. De groepen 1/2 en 3 hebben haar daarom nog even in het zonnetjes gezet. Hieronder vind je de foto's.  

Schoolontbijt

woensdag, 07 november 2018

Op woensdag 7 november werd het nationaal schoolontbijt gehouden. Alle kinderen hebben op school ontbeten. Sommige kinderen kwamen zelfs in hun pyama naar school. Met dit schoolontbijt willen we het belang van een goed ontbijt benadrukken. Zonder ontbijt kan je eigenlijk niet goed functioneren. Hieronder vind je de foto's uit diverse groepen. 

Toneel

woensdag, 07 november 2018

Tijdens de kinderboekenweek hebben we naar een toneelstuk gekeken. In onze speelzaal kwam een toneelgroep een stuk spelen. Hieronder vind je de foto's.

Naar de bieb

woensdag, 07 november 2018

We zijn naar de bibliotheek geweest. Daar hebben we spelletjes gespeeld en natuurlijk heel veel boeken bekeken. Hieronder vind je de foto's

Opening kinderboekenweek

woensdag, 07 november 2018

Tijdens de opening van de Kinderboekenweek kwamen onze ouders in de klas. Samen met hen hebben we gezelschapsspelletjes gespeeld. Hieronder vind je de foto's

Kinderboekenweek gestart

zondag, 07 oktober 2018

Op woensdag 3 oktober is de Kinderboekweek 2018 geopend. Groep 7 danste een vriendendans en daarna speelden alle leerlingen en ouders gezelschapsspelletjes met elkaar. Hieronder vind je de foto's.

Afscheid schooljaar

woensdag, 25 juli 2018

We hebben afscheid genomen van het schooljaar 2017-2018. Op donderdag 19 juli liepen de achtste groepers hun afscheidsrondje en op vrijdag 20 juli nam de rest van de school afscheid. Zij zien elkaar volgend jaar weer. De achtste groepers wensen we veel succes op hun nieuwe scholen. Hieronder vind je de foto's. 
© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl