Schooltheater onderbouw

donderdag, 30 november 2017

Vrijdag 24 november gaven de leerlingen van groep 3, 4 en 5 een spetterend optreden voor elkaar in de kleine gymzaal. Het was best heel spannend om op te treden. En wat een talent op de Don Boscoschool! We zagen een fantastische breakdance-act, lenige meisjes sprongen in spagaat en split en er waren stoere rappers. Ook werd er prachtig gezongen door verschillende meiden-groepen en er was zelfs een presentatie-duo. Goed gedaan allemaal. Hieronder vind je de foto's.

Schoolontbijt

maandag, 13 november 2017

Op woensdag 8 november werd het Nationaal schoolontbijt georganiseerd. Alle klassen begonnen deze dag met een nuttig ontbijtje. Zo hadden we genoeg energie voor de schooldag. Hieronder vind je enkele foto's uit de groepen.

Toneelvoorstelling KBW'17

vrijdag, 13 oktober 2017

Op woensdag 11 oktober hebben de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 naar een toneelstuk gekeken. Speciaal voor de kinderboekenweek kwam toneelgroep "BeNde" de spannende voorstelling "Weerwolf" opvoeren. Hieronder vind je de foto's.

Boekenmarkt

vrijdag, 13 oktober 2017

Op woensdag 11 oktober werd voor de tweede keer de kinderboekenmarkt georganiseerd. Tijdens de boekenweek mogen de leerlingen van de groepen 4 t/m 8 boeken kopen en verkopen voor een vastgesteld bedrag van € 0,50. Het was wederom een groot succes. Veel kinderen kunnen nieuwe boeken lezen en deze wellicht volgend jaar verkopen. Hieronder vind je enkele foto's.

Opening kinderboekenweek 2017

woensdag, 04 oktober 2017

Op woensdag 4 oktober is de kinderboekenweek gestart. Dit jaar is het thema "Gruwelijk eng". Op het plein liepen vreselijk enge juffen en meesters rond. Tijdens de kinderboekenweek zijn er tal van activiteiten. Zo is er een toneelvoorstelling, een kinderboekenmarkt, een schrijfwedstrijd en komt er een kinderboekenschrijfster op school. Uiterraard zullen de juffen en meesters nog meer voorlezen. Hieronder vind je de foto's van de openingsdag.

Proefjes in groep 4

dinsdag, 03 oktober 2017

Op vrijdagmiddag krijgen we om de zes weken een techniekles van meester Michiel. De hele school stinkt dan naar bah, maar we hebben wel plezier en leren veel. Hieronder vind je enkele foto's,