Koningsspelen

zondag, 23 april 2017

Op vrijdag 21 april werden de Koningsspelen georganiseerd. De gehele dag deden de leelingen van groep 1 t/m 8 mee aan spel- en sportactiviteiten. Hieronder vind je de foto's.

Eierparade

dinsdag, 18 april 2017

Na het traditionele paasontbijt volgt altijd de uitslag van de traditionele paasei versier wedstrijd. Hieronder vind je foto's van de mooiste paaseieren van het jaar 2017. Gefeliciteerd winnaars!

Struinen door de duinen

woensdag, 05 april 2017

Op woensdag 5 april zijn we in de Kennemerduinen geweest. Hier hebben we veel gezien (als we de blinddoek tenminste niet op hadden) en geleerd. Hieronder vind je de foto's

Groep 4 naar de tandarts

dinsdag, 21 maart 2017

Op maandag 20 maart zijn we naar de tandarts geweest. Hier kregen we poetsles en controleerde de tandarts ons gebit. Met dit bezoek sloten we onze jaarlijkse week van de mondgezondheid af. Hieronder vind je de foto's.

Kerstdiner

vrijdag, 23 december 2016

Tijdens het kerstdiner hebben we genoten van de verschillende hapjes die door de kinderen en hun ouders zijn gemaakt. Ook hebben we foto's gemaakt. Je vindt ze hieronder.

Strooiochtend

vrijdag, 23 december 2016

Toen twee Pieten in onze klas kwamen strooien, hebben we foto's gemaakt. Je vindt ze hieronder.

lampiminions

woensdag, 16 november 2016

Op 11 november was het Sint Maarten dus hebben we deze prachtige lampiminions gemaakt. Het was een groot succes, want we hebben veel snoep opgehaald.

Schoolontbijt

woensdag, 09 november 2016

Op 9 november hebben alle leerlingen van de Don Boscoschool meegedaan aan het jaarlijkse schoolontbijt. Om het belang van een goed ontbijt te benadrukken, hebben we genoten van een heerlijk ontbijtje. Daarna konden we vol energie aan de dag beginnen. De foto's vind je hieronder.

Bavo sportdag

woensdag, 02 november 2016

Op vrijdag 28 oktober hebben we een sport- en speldag gehad. Samen met andere leerlingen van ons bestuur hebben we lekker bewogen. De foto's vind je hieronder.

Kinderboekenweek

woensdag, 12 oktober 2016

Tijdens de kinderboekenweek waren er tal van activiteiten op school. Na een spannende opening kregen de groepen 5 t/m 7 bezoek van een kinderboekenschrijfster. Erna Sassen vertelde hoe een boek wordt geschreven en uiterraard las ze voor uit haar boeken. Alle kinderen van school deden mee aan een illustratie wedstrijd. De groepen 1 t/m 4 bekeken een voorstelling en op woensdag was er een zeer geslaagde kinderboekenmarkt. Hierbij mochten leerlingen leesboeken verkopen. Hieronder...

Opening Kinderboekenweek

woensdag, 05 oktober 2016

Op woensdag 5 oktober liep het hele plein vol met oude mensen. Opa's en Oma's openden de kinderboekenweek 2016. We zongen liedjes van vroeger en natuurlijk "Voor altijd jong". Hieronder vind je de foto's.

Eerste weken in groep 4

woensdag, 05 oktober 2016

De eerste weken in groep 4 zitten er alweer op. Tijdens deze weken heeft de juf veel foto's gemaakt. Deze vind je hieronder.

Dierendag

woensdag, 05 oktober 2016

Op 4 oktober was het dierendag en dat hebben de kinderen van groep 4 geweten. Juf had haar twee hamsers meegenomen en die wilde wel met de kinderen op de foto. Kijk maar hieronder.