Schapen scheren

woensdag, 19 juli 2017

We zijn met de klas naar de schapenboer geweest en hebben daar geleerd hoe schapen worden geschoren. Hieronder vind je enkle foto's

Dagje strand

woensdag, 19 juli 2017

Op dinsdag 18 juli hebben we de verjaardag van meester en juf gevierd. We zijn met de bus naar Zandvoort gegaan en hebben daar heerlijk op het strand gespeeld. Het was een heerlijke dag. De foto's vind je hieronder.

Koningsspelen

zondag, 23 april 2017

Op vrijdag 21 april werden de Koningsspelen georganiseerd. De gehele dag deden de leelingen van groep 1 t/m 8 mee aan spel- en sportactiviteiten. Hieronder vind je de foto's.

Taaltrip naar Schiphol

woensdag, 19 april 2017

Op donderdag 13 april zijn we met de hele groep naar Schiphol geweest. Voordat we op deze excursie gingen hebben we in de klas veel over Schiphol, luchtvaart en vliegtuigen geleerd. Hierbij hebben we vooral veel nieuwe woorden geleerd. Hieronder vind je de foto's van deze Taaltrip.

Eierparade

dinsdag, 18 april 2017

Na het traditionele paasontbijt volgt altijd de uitslag van de traditionele paasei versier wedstrijd. Hieronder vind je foto's van de mooiste paaseieren van het jaar 2017. Gefeliciteerd winnaars!

Naar de tandarts

dinsdag, 21 maart 2017

Op maandag 20 maart zijn we naar de tandarts geweest. Hier kregen we poetsles en controleerde de tandarts ons gebit. Met dit bezoek sloten we onze jaarlijkse week van de mondgezondheid af. Hieronder vind je de foto's.

Kaas maken

maandag, 13 maart 2017

Op maandag 13 maart zijn we naar de kaasboerderij Zorgvrij geweest. Hier hebben we geleerd hoe kaas wordt gemaakt. Ook hebben we zelf een potje kaas gemaakt. Het was een leerzame ochtend. De foto's vind je hieronder.

Naar de bibliotheek

woensdag, 08 februari 2017

Wij zijn met de hele klas naar de bibliotheek geweest. Hier mochten we allemaal opdrachten doen, zoals het opzoeken van verschillende boeken. Hieronder vind je de foto's

Egyptisch koken

dinsdag, 31 januari 2017

Omdat wij het het tijdens het wereldproject over Egypte hebben gehad, kwamen twee moeders in onze klas Egyptisch koken. Hieronder vind je de foto's.

Kerstdiner

vrijdag, 23 december 2016

Tijdens het kerstdiner hebben we genoten van de verschillende hapjes die door de kinderen en hun ouders zijn gemaakt. Ook hebben we foto's gemaakt. Je vindt ze hieronder.

December foto's

vrijdag, 23 december 2016

Hieronder vind je foto's die in de laatse week van december zijn gemaakt. Veel kijkplezier.

Museum van groep 5

dinsdag, 13 december 2016

Nu geopend!! Het museum van groep 5. Hierin vind je werkjes die door kinderen uit groep 5 zijn gemaakt. Dit museum is dag en nacht geopend, gratis toegankelijk en alle werkjes zijn te koop vanaf €1000,00

Schoolontbijt

woensdag, 09 november 2016

Op 9 november hebben alle leerlingen van de Don Boscoschool meegedaan aan het jaarlijkse schoolontbijt. Om het belang van een goed ontbijt te benadrukken, hebben we genoten van een heerlijk ontbijtje. Daarna konden we vol energie aan de dag beginnen. De foto's vind je hieronder.