Groep 6 - Fotoalbums

Schooltheater

maandag, 25 maart 2019

Op vrijdag 23 april hielden de groepen 6 t/m 8 weer hun schooltheater. Kinderen bedenken tijdens het schooltheater zelf een stukje en voeren dit op. Deze keer kregen we een mix van dans, muziek, goochelen en beatboxen. De foto's vind je hieronder.

Thema avond

zaterdag, 16 maart 2019

Op donderdag 14 maart werd in wijkcentrum 'De Ringvaart' een thema avond gehouden. Tijdens deze avond presenteerde de Don Boscoschool, onder de noemer "Stippen aan de horizon" haar nieuwe visie, kerndoelen en richting. Naast de presentatie van onze interim directeur kwamen ook diverse actieteams aan het woord. Deze teams presenteerden hun 90 dagen plan op gebied van de leerrijke omgeving, zelfstandig werken en communicatie. De avond werd afgesloten met een werkvorm waarbij de inbreng van de...

Thijsse's hof (winter)

woensdag, 30 januari 2019

We zijn op excursie geweest naar het Thijsse's hof. Dit keer volgden we het winterprogramma. Hieronder vind je de foto's.

Schoolontbijt

woensdag, 07 november 2018

Op woensdag 7 november werd het nationaal schoolontbijt gehouden. Alle kinderen hebben op school ontbeten. Sommige kinderen kwamen zelfs in hun pyama naar school. Met dit schoolontbijt willen we het belang van een goed ontbijt benadrukken. Zonder ontbijt kan je eigenlijk niet goed functioneren. Hieronder vind je de foto's uit diverse groepen. 

Schooltuintjes

zondag, 07 oktober 2018

Op vrijdag 5 oktober zijn we voor de derde keer naar de schooltuinen geweest. Dit keer mochten we oogsten. Van alle groenten hebben we een heerlijke soep gemaakt, die ook nog eens heerlijk smaakte. 

Groep 6 aan het werk

zondag, 07 oktober 2018

Het schooljaar in groep 6 is goed gestart. Dat getuigen de onderstaande foto's wel.

Kinderboekenweek gestart

zondag, 07 oktober 2018

Op woensdag 3 oktober is de Kinderboekweek 2018 geopend. Groep 7 danste een vriendendans en daarna speelden alle leerlingen en ouders gezelschapsspelletjes met elkaar. Hieronder vind je de foto's.

Thijsse's hof

maandag, 01 oktober 2018

We zijn naar het Thijsse's hof geweest. Hieronder vind je de foto's.

Afscheid schooljaar

woensdag, 25 juli 2018

We hebben afscheid genomen van het schooljaar 2017-2018. Op donderdag 19 juli liepen de achtste groepers hun afscheidsrondje en op vrijdag 20 juli nam de rest van de school afscheid. Zij zien elkaar volgend jaar weer. De achtste groepers wensen we veel succes op hun nieuwe scholen. Hieronder vind je de foto's. 

Schoolreisje 2018

donderdag, 14 juni 2018

De groepen 4 t/m 7 zijn op schoolreisje geweest. Dit maal ging de reis naar attractiepark Duinrell. Hieronder vind je de foto's
© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl