verkeersexamen

donderdag, 18 mei 2017

Op donderdag 11 mei hebben alle leerlingen uit groep 7 meegedaan aan het praktisch verkeersexamen. Dat was best wel spannend. We moesten om de beurt door de wijk bij school fietsen. Onderweg werden we beoordeeld door examinatoren. Binnenkort krijgen we de uitslag, Hieronder vind je de foto's.

Schooltheater

woensdag, 17 mei 2017

Op vrijdag 12 mei werd het schooltheater voor de groepen 6 t/m 8 gehouden. Leerlingen uit deze groepen mochten vrijwillig een optreden verzorgen. Dit keer zagen we een toneestukje, een goochelact en aan aantal dansjes. Hieronder vind je de foto's.

Koningsspelen

zondag, 23 april 2017

Op vrijdag 21 april werden de Koningsspelen georganiseerd. De gehele dag deden de leelingen van groep 1 t/m 8 mee aan spel- en sportactiviteiten. Hieronder vind je de foto's.

Eierparade

dinsdag, 18 april 2017

Na het traditionele paasontbijt volgt altijd de uitslag van de traditionele paasei versier wedstrijd. Hieronder vind je foto's van de mooiste paaseieren van het jaar 2017. Gefeliciteerd winnaars!

Etsen als Rembrandt

donderdag, 06 april 2017

Op 6 april is groep 7 naar het teylers museum geweest. Hier hebben de leerlingen geleerd hoe Rembrandt zijn etsen maakten. Ook mochten we zelf een ets maken. Het was een leerzame en leuke dag. Hieronder vind je de foto's

Lijnbal toernooi

woensdag, 22 maart 2017

Op vrijdag 17 maart hebben we meegedaan aan het lijnbal toernooi. De foto's vind je hieronder.

Groep 7 naar de tandarts

dinsdag, 21 maart 2017

Op maandag 20 maart zijn we naar de tandarts geweest. Hier kregen we poetsles en controleerde de tandarts ons gebit. Met dit bezoek sloten we onze jaarlijkse week van de mondgezondheid af. Hieronder vind je de foto's.

Bliksemstage

vrijdag, 20 januari 2017

Op donderdag 19 januari zijn de leerlingen van groep 7 weer op bliksemstage geweest. Tijdens de stage ervaren kinderen hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Dit keer bezochten we Pré wonen, JP haarlem Delivery en de ABN-AMRO. Na wat informatie over de bedrijven gekregen te hebben mochten we ook allemaal een opdracht uitvoeren. Een aantal foto's van de stage vind je hieronder. Deze stage wordt altijd door JINC georganiseerd.

Kerstdiner

vrijdag, 23 december 2016

Tijdens het kerstdiner hebben we genoten van de verschillende hapjes die door de kinderen en hun ouders zijn gemaakt. Ook hebben we foto's gemaakt. Je vindt ze hieronder.

Schoolontbijt

woensdag, 09 november 2016

Op 9 november hebben alle leerlingen van de Don Boscoschool meegedaan aan het jaarlijkse schoolontbijt. Om het belang van een goed ontbijt te benadrukken, hebben we genoten van een heerlijk ontbijtje. Daarna konden we vol energie aan de dag beginnen. De foto's vind je hieronder.

Leeratelier bewondert T-Rex

vrijdag, 04 november 2016

Op donderdag 3 november zijn de leerlingen van het leeratelier naar Leiden gereisd. Hier hebben ze een bezoek aan Naturalis gebracht en veel geleerd over dinosaurussen. Ook hebben ze Trix (de T-Rex) in het echt bewonderd. Deze leerlingen hebben dit schooljaar tijdens de bijeenkomsten van het leeratelier al veel over dinosaurussen geleerd.

Kinderboekenweek

woensdag, 12 oktober 2016

Tijdens de kinderboekenweek waren er tal van activiteiten op school. Na een spannende opening kregen de groepen 5 t/m 7 bezoek van een kinderboekenschrijfster. Erna Sassen vertelde hoe een boek wordt geschreven en uiterraard las ze voor uit haar boeken. Alle kinderen van school deden mee aan een illustratie wedstrijd. De groepen 1 t/m 4 bekeken een voorstelling en op woensdag was er een zeer geslaagde kinderboekenmarkt. Hierbij mochten leerlingen leesboeken verkopen. Hieronder...

Opening Kinderboekenweek

woensdag, 05 oktober 2016

Op woensdag 5 oktober liep het hele plein vol met oude mensen. Opa's en Oma's openden de kinderboekenweek 2016. We zongen liedjes van vroeger en natuurlijk "Voor altijd jong". Hieronder vind je de foto's.