Sportdag

zondag, 20 juni 2021

Omdat dit jaar de Olypische sportdag niet doorging, organiseerde Sportsupport een kleine sportdag voor groep 8. Het werd een hele leuke sportieve dag. Hieronder vind je de foto's

Teylers Museum

zondag, 20 juni 2021

Op donderdag 17 juni zijn de leerlingen van groep 8 naar het Teyers Museum geweest. Hier hebben ze de workshop "Etsen als Rembrandt" gevolgd. Na een rondleiding door het museum mochten ze zelf een ets maken. Hieronder vind je de foto's

IJspret

zondag, 14 februari 2021

Als het winter is moet je natuurlijk even naar buiten om met sneeuw te gooien of om op het ijs te staan. Dat hebben we gedaan. Hieronder vind je de foto's.

Pieten op school

donderdag, 26 november 2020

Op donderdag 26 november brachten twee Pieten een bezoek aan onze school. Alle kinden kregen iets lekkers en een uitnodiging voor het Sinterklaasfeest op 4 december. Eerder deze ochtend vonden alle kinderen al een gevulde schoen in de klas. De foto's vind je hieronder.

Opening kinderboekenweek 2020

zondag, 04 oktober 2020

Op woensdag 2 oktober begon de kinderboekenweek. Dit jaar heeft de KBW het thema "En toen". Op het plein liepen verschillende figuren uit de geschiedenis rond. Tijdens de kinderboekenweek vinden verschillende activiteiten plaats. Zo komt er een verhalenverteller in de bovenbouwgroepen en bekijken de onderbouwgroepen een toneelvoorstelling. Helaas gaat de kinderboekenmarkt dit jaar niet door.

Musical 2020

zaterdag, 04 juli 2020

Dit jaar hebben de leerlingen van groep 8 de musical "MindVakantie" opgevoerd. Dit was een groot succes. Voor het eerst in het bestaan van de Don Boscoschool werd de musical maar liefst vier keer opgevoerd. Hieronder vind je de foto's.

Laatste dag

zaterdag, 04 juli 2020

Op vrijdag 3 juli is de zomervakantie begonnen. Alle leerlingen hebben voor zes weken afscheid van school genomen. Helaas geldt dit niet voor de kinderen uit groep 8. Zij gaan na de zomervakantie naar hun nieuwe school. We wensen ze veel plezier.

Gala avond groep 8

zaterdag, 04 juli 2020

Op donderdag 3 juli organseerde de Don Boscoschool een echte afscheidsavond voor de huidige groep 8. Het was een erg leuk feestje. Hieronder vind je de foto's.

Wakzwemmen

woensdag, 20 november 2019

Op maandag 18 november hebben we een winterzwemles gehad. Samen met de hulp van de duikvereniging hebben we wakgezwommen. We moesten onder het "ijs" van wak naar wak zwemmen. Ook hebben we geleerd hoe we uit een wak moeten klimmen. Hieronder vind je de foto's

Van Gogh op school

maandag, 21 oktober 2019

In de laatste week voor de harfstvakantie is het Van Gogh museum op school geweest. Met de les "Van Gogh naar school" gaven ze ons een kijkje in het leven van de schilder Van Gogh. Drie dagen lang kregen alle groepen een les en hebben ook nog eens prachtige werkstukken gemaakt. Hieronder vind je de foto's uit de groepem 1/2, 7 en 8.

Tweede Kamer

maandag, 14 oktober 2019

Op maandag 14 oktober is groep 8 naar Den Haag geweest. We begonnen de dag in Madurodam voor een les staatsinrichting. Hier mochten we politieke partijen oprichten. Deze partijen bestonden uit een voorzitter, woordvoerder en partijleden. Ook moest elke partij een programma hebben. Hierna gingen we samen met de andere partijen in vergadering om een nieuwe stad te ontwerpen. Natuurlijk moest de indeling van de stad wel aansluiten bij de verschillende partijprogramma's. Na deze les hadden we nog...

Eerste week in groep 8

donderdag, 05 september 2019

We zijn begonnen aan het nieuwe schooljaar, Hieronder vind je de foto's van onze kersverse achtste groepers. We wensen ze een heel fijn jaar toe.

Opening schooljaar

donderdag, 05 september 2019

Op dinsdag 27 augustus is het schooljaar geopend. Op het kleuterplein werden alle leerlingen door hun nieuwe leerkracht ontvangen en kregen een welkomsbloem. Hierna begonnen de lessen en was de start van het schooljaar 2019 - 2020 een feit.

vrijdag, 19 juli 2019

Op donderdag 11 juli hebben we afscheid genomen van onze achtste groepers. Ze werden door alle kinderen van school uitgezwaaid. De dag erna hebben de overige leerlingen afscheid genomen van het schooljaar 2018 - 2019. Hieronder vind je een aantal foto's.

woensdag, 10 juli 2019

Op dindag 9 juli en woensdag 10 juli hebben de leerlingen van groep 8 hun eindmusical opgevoerd. Als eerst van Nederland voerden zij de musical "the Choice" op. Het was een groot succes. Hieronder vind je de foto's