Groep 8 - Fotoalbums

Inloopochtend

woensdag, 18 oktober 2017

Op woensdag 18 oktober werd onze inloopochtend gehouden. Vanaf 08.30 uur mochten de ouders een uurtje bij hun kind in de klas zitten. De leerkrachten draaiden hun gewone lesprogramma. Op deze manier konden ouders eens beleven wat hun kind elke dag meemaakt. De reacties waren zeer positief. Op donderdag 15 maart houden we weer een inloopochtend. Hieronder vind je enkele foto's die in groep 8 zijn gemaakt. 

Verhalenwedstrijd

zaterdag, 14 oktober 2017

Tijdens de kinderboekeweek hebben de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 een workshop "Verhalen schrijven" gekregen van schrijfster Bettina Drion. In groep 8 deden alle leerlingen ook nog eens mee aan een schrijf wedstrijd. Op vrijdag 13 oktober was de uitslag van deze wedstrijd. Bettina Drion kwam, vergezeld van een journalist en fotograaf van het Haarlems Dagblad, in de klas. Firdevs werd de winnares en won daarmee een mooi boek, een boekenbon en de eer. Tevens kreeg ze een, door Bettina Drion,...

Boekenmarkt

vrijdag, 13 oktober 2017

Op woensdag 11 oktober werd voor de tweede keer de kinderboekenmarkt georganiseerd. Tijdens de boekenweek mogen de leerlingen van de groepen 4 t/m 8 boeken kopen en verkopen voor een vastgesteld bedrag van € 0,50. Het was wederom een groot succes. Veel kinderen kunnen nieuwe boeken lezen en deze wellicht volgend jaar verkopen. Hieronder vind je enkele foto's.

Opening kinderboekenweek 2017

woensdag, 04 oktober 2017

Op woensdag 4 oktober is de kinderboekenweek gestart. Dit jaar is het thema "Gruwelijk eng". Op het plein liepen vreselijk enge juffen en meesters rond. Tijdens de kinderboekenweek zijn er tal van activiteiten. Zo is er een toneelvoorstelling, een kinderboekenmarkt, een schrijfwedstrijd en komt er een kinderboekenschrijfster op school. Uiterraard zullen de juffen en meesters nog meer voorlezen. Hieronder vind je de foto's van de openingsdag. 

Bliksemstage

donderdag, 28 september 2017

Op donderdag 28 september zijn we op bliksemstage geweest. Eén groep ging naar de Brandweer en de andere groep ging naar Eko Plaza. We hebben veel geleerd over verschillende beroepen en functies binnen een bedrijf. De bliksemstage wordt door JINC georganiseerd. In het voorjaar van 2018 gaan we weer op stage. Hieronder vind je de foto's.

Naar de Nachtwacht

vrijdag, 22 september 2017

Op vrijdag 22 september zijn de groepen 6,7 en 8 naar het Rijksmuseum in Amsterdam geweest. Met de bus werden we naar Amsterdam gebracht en stapten vlak voor de deur van het museum uit. Nadat we eerst op veel foto's van Aziatische toeristen werden gezet, werden door het museum geleid. We hebben prachtige schilderijen en voorwerpen uit de gouden eeuw bekeken. We hebben aan specerijen gevoeld, het atelier van Rebrandt van Rijn geroken en zelf getekend. Uiterraard hebben we ook de Nachtwacht...

We zijn begonnen

zondag, 17 september 2017

Het schooljaar is weer begonnen. Tijd voor een paar leuke foto´s van de oudste kinderen van school uit groep 8.

Afscheid

vrijdag, 21 juli 2017

Op vrijdag 21 juli hebben we afscheid van het schooljaar 2016-2017 genomen. Traditigetrouw zongen we liedjes en de leerlingen uit groep 7 hebben gevlagd. Op donderdag 20 juli nam groep 8 afscheid van de Don Boscoschool. Na de vakantie zien we ze niet meer bij ons op school terug. We wensen ze veel plezier op hun nieuwe scholen. Hieronder vind je de foto's.

Musical

donderdag, 20 juli 2017

Op woensdag 19 juli hebben de kinderen uit groep 8 hun spetterende musical "Wie heeft de Rol" opgevoerd. Het was een prachtige musical. Hieronder vind je de foto's.

Afscheid Meester en Juf

woensdag, 12 juli 2017

Juf Marianne en Meester Metten nemen dit jaar afscheid van de Don Boscoschool. Hierom hebben we ze op 12 juli een afscheidscadeau gegeven in de vorm van een dansvoorstelling. Alle leerlingen van de school mochten op het podium hun dans laten zien. Hieronder vind je de foto's.

Dag groep 8

vrijdag, 15 juli 2016

Op donderdag 14 juli hebben we afscheid genomen van onze groep 8. Ze werden letterlijk de school uit gegooid. Daarna werden ze door alle leerlingen van school uitgezwaaid. Gelukkig hadden we onze zakdoeken bij de hand.

Musical groep 8

donderdag, 25 juni 2015

Op dinsdag 23 juni en donderdag 25 juni hebben de leerlingen van groep 8 hun afscheidsmusical opgevoerd. De drie voorstellingen waren een groot succes. Hieronder vind je heel veel foto's. (het laden van de pagina kan even duren)
© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl