donderdag, 20 juli 2017

Op woensdag 19 juli hebben de kinderen uit groep 8 hun spetterende musical "Wie heeft de Rol" opgevoerd. Het was een prachtige musical. Hieronder vind je de foto's.

Schooltheater

woensdag, 17 mei 2017

Op vrijdag 12 mei werd het schooltheater voor de groepen 6 t/m 8 gehouden. Leerlingen uit deze groepen mochten vrijwillig een optreden verzorgen. Dit keer zagen we een toneestukje, een goochelact en aan aantal dansjes. Hieronder vind je de foto's.

Naar de duinen

maandag, 15 mei 2017

Op donderdag 11 mei zijn we naar de Kennermerduinen geweest. Hier hebben we onder begeleiding van twee boswachters door de duinen gefiets. Onderweg stopten we steeds voor een interessante uitleg over dit mooie natuurgebied. Na een lunch aan het Wed, zijn we ook nog naar de Eerebegraafplaats geweest. Hieronder vind je de foto's.

Koningsspelen

zondag, 23 april 2017

Op vrijdag 21 april werden de Koningsspelen georganiseerd. De gehele dag deden de leelingen van groep 1 t/m 8 mee aan spel- en sportactiviteiten. Hieronder vind je de foto's.

Eierparade

dinsdag, 18 april 2017

Na het traditionele paasontbijt volgt altijd de uitslag van de traditionele paasei versier wedstrijd. Hieronder vind je foto's van de mooiste paaseieren van het jaar 2017. Gefeliciteerd winnaars!

Etsen als Rembrandt

dinsdag, 21 maart 2017

Op vrijdag 17 maart is groep 8 naar het Teylers museum geweest. Hier hebben we tijdens de rondleiding naar etsen van rembrandt gekeken. We mochten ook zelf een ets maken en leerden zo de geheimen van Rembrandt's etsen. Het was een zeer leerzame ochtend. Hieronder vind je de foto's.

Groep 8 naar de tandarts

dinsdag, 21 maart 2017

Op maandag 20 maart zijn we naar de tandarts geweest. Hier kregen we poetsles en controleerde de tandarts ons gebit. Met dit bezoek sloten we onze jaarlijkse week van de mondgezondheid af. Hieronder vind je de foto's.

Bliksemstage

vrijdag, 20 januari 2017

Op donderdag 19 januari zijn de leerlingen van groep 8 weer op bliksemstage geweest. Tijdens de stage ervaren kinderen hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Dit keer bezochten we de Technische Unie, de IKEA en Crown Business Center. Na wat informatie over de bedrijven gekregen te hebben mochten we ook allemaal een opdracht uitvoeren. De foto's van de stage bij de IKEA vind je hieronder. Deze stage wordt altijd door JINC georganiseerd.

Kerstdiner

vrijdag, 23 december 2016

Tijdens het kerstdiner hebben we genoten van de verschillende hapjes die door de kinderen en hun ouders zijn gemaakt. Ook hebben we foto's gemaakt. Je vindt ze hieronder.

Laatste zwemles groep 8

dinsdag, 20 december 2016

Op maandag 19 december hebben de leerlingen van groep 8 hun laaste zwemles gekregen. Tijdens deze zwemles mochten drie kinderen voor hun diploma zwemmen. Na de kerstvakantie krijgen de leerlingen van groep 7 zwemles.

Haarlem College

dinsdag, 13 december 2016

Op dindag 13 december zijn we naar het Haarlem College geweest. Tijdens deze ochtend kregen we verschillende mini lesjes en ervoeren we hoe het is om hier op school te zitten. Het was een erg leuke dag waarbij we toneel, dans en cabaret hebben gezien, Duitse woordjes hebben geleerd en een biologieles met microscopen hebben gekregen. Hieronder vind je enkele foto's.

Sterren college

zondag, 04 december 2016

Op donderdag 1 december hebben we het Sterren College bezocht. We mochten een aantal lessen volgen en dat was erg leuk. Hieronder vind je de foto's.

Groep 8 speelt toneel

zondag, 04 december 2016

De afgelopen vier weken hebben we toneel lessen gekregen van een dramajuf. Op donderdag 24 november hebben we onze toneelstukjes aan elkaar laten zien. Hieronder vind je de foto's.