Van Gogh op school

maandag, 21 oktober 2019

In de laatste week voor de harfstvakantie is het Van Gogh museum op school geweest. Met de les "Van Gogh naar school" gaven ze ons een kijkje in het leven van de schilder Van Gogh. Drie dagen lang kregen alle groepen een les en hebben ook nog eens prachtige werkstukken gemaakt. In de fotoboeken van de groepen 1/2, 7 en 8 vind je de foto's.

Groep 8 in Den Haag

maandag, 14 oktober 2019

Op maandag 14 oktober is groep 8 naar Den Haag geweest. We begonnen de dag in Madurodam voor een les staatsinrichting. Hier mochten we politieke partijen oprichten. Deze partijen bestonden uit een voorzitter, woordvoerder en partijleden. Ook moest elke partij een programma hebben. Hierna gingen we samen met de andere partijen in vergadering om een nieuwe stad te ontwerpen. Natuurlijk moest de indeling van de stad wel aansluiten bij de verschillende partijprogramma's. Na deze les hadden we nog...

Groep 7 in De Hout

maandag, 14 oktober 2019

De kinderen uit groep 7 zijn naar de Haarlemmer Hout geweest, Ze werden met een mooie bus opgehaald en voor de Hout afgezet. Hier zijn ze veel te weten gekomen over dit oude park. De foto's vind je in het fotoboek van groep 7.

Groeien en stoeien

zaterdag, 28 september 2019

In de fotoboeken van de groepen 1/2 vind je nieuwe foto's. Foto's uit de klas, maar ook foto's van de les "Groeien en Stoeien" die ze onlangs hebben gedaan.

Groep 7 oogst

dinsdag, 17 september 2019

De leerlingen van groep 7 zijn de afgelopen weken naar de schooltuinen geweest. Tijdens deze bezoeken hebben ze vooral mogen oogsten. Van deze groenten hebben ze ook nog eens heerlijke soep gemaakt. Je vindt de foto's in het fotoboek van groep 7.

Kersverse achtste groepers

donderdag, 05 september 2019

We zijn begonnen aan het nieuwe schooljaar, Op de pagina van groep 8 vind je de foto's van onze kersverse achtste groepers. We wensen ze een heel fijn laatste jaar toe.

Opening schooljaar

donderdag, 05 september 2019

Op dinsdag 27 augustus is het schooljaar geopend. Op het kleuterplein werden alle leerlingen door hun nieuwe leerkracht ontvangen en kregen een welkomsbloem. Hierna begonnen de lessen en was de start van het schooljaar 2019 - 2020 een feit. De foto's vind je in de fotoboeken van de groepen.

Dag schooljaar '18-'19

vrijdag, 19 juli 2019

Op donderdag 11 juli hebben we afscheid genomen van onze achtste groepers. Ze werden door alle kinderen van school uitgezwaaid. De dag erna hebben de overige leerlingen afscheid genomen van het schooljaar 2018 - 2019. In alle fotoboeken van de groepen vind je een aantal foto's.

Musical groot succes

woensdag, 10 juli 2019

Op dindag 9 juli en woensdag 10 juli hebben de leerlingen van groep 8 hun eindmusical opgevoerd. Als eerst van Nederland voerden zij de musical "the Choice" op. Het was een groot succes. Je vind de foto's op de fotopagina van groep 8.

Zomerfeest groot succes

zondag, 07 juli 2019

Op woensdag 3 juli werd met een spetterend zomerfeest alvast het schooljaar 2018/2019 afgsloten. Ouders hadden de lekkerste gerechten bereid, er was een springkussen, oud Hollands spelletjes, een poffertjeskraam, een ijscokar en een heuse talentenshow. Aan belangstelling was geen gebrek. Tijdens het feest werd de nieuwe slogan van school onthuld. De foto's vind je in de fotoboeken van alle groepen.

Dag juf Ellen

zondag, 07 juli 2019

Op woensdag 3 juli heeft juf Ellen afscheid genomen van de Don Boschschool. Na meer dan 40 jar onderwijs gaat ze met pensioen. Nadat juf Ellen alle klassen was langsgeweest werd ze getrakteerd op een heus dansfestijn. Alle leerlingen hadden een werelddans ingestudeerd en deze werd in wijksentrum "de Ringvaart" opgevoerd. Uiterraard was er een receptie en namen de collega's afscheid. Je vind de foto's in de fotoboeken van alle groepen.

Groep 7 en 8 naar de duinen

donderdag, 20 juni 2019

De groepen 7 en 8 zijn allebei op excursie naar de duinen geweest. Groep 7 ging naar de Amsterdamse waterleidingduinen en leerde daar hoe water wordt gezuiverd. De foto´s van groep 7 vind je in hun fotoboek. Groep 8 ging naar de Kennemerduinen en hebben met de boswachter door de duinen gefietst. De foto´s van groep 8 vind je in hun fotoboek. Veel kijkplezier.

Meesterlijke verjaardag

woensdag, 19 juni 2019

Op dinsdag 11 juni vierde meester zijn verjaardag. Met het spelen van verschillende soorten estafettes, verstoppertje, spelletjes en het eten van koek en snoep werd dit een leuke dag. Je vind de foto's op de fotopagina van groep 8.

Schoolreis

woensdag, 19 juni 2019

Op dinsdag 11 juni 2019 zijn de groepen 3 t/m 7 op schooreis naar Drievliet geweest. Op de pagina's van deze groepen vind je enkele foto's.

Texel film online

maandag, 03 juni 2019

Het Texel 2019 filmpje is klaar en kan op YouTube bekeken worden. Je vindt het filmpje op ons YouTube kanaal. Veel kijkplezier.