Nieuws

Dag schooljaar '18-'19

vrijdag, 19 juli 2019

Op donderdag 11 juli hebben we afscheid genomen van onze achtste groepers. Ze werden door alle kinderen van school uitgezwaaid. De dag erna hebben de overige leerlingen afscheid genomen van het schooljaar 2018 - 2019. In alle fotoboeken van de groepen vind je een aantal foto's. 

Musical groot succes

woensdag, 10 juli 2019

Op dindag 9 juli en woensdag 10 juli hebben de leerlingen van groep 8 hun eindmusical opgevoerd. Als eerst van Nederland voerden zij de musical "the Choice" op. Het was een groot succes. Je vind de foto's op de fotopagina van groep 8.

Zomerfeest groot succes

zondag, 07 juli 2019

Op woesndag 3 juli werd met een spetterend zomerfeest alvast het schooljaar 2018/2019 afgsloten. Ouders hadden de lekkerste gerechten bereid, er was een springkussen, oud Hollands spelletjes, een poffertjeskraam, een ijscokar en een heuse talentenshow. Aan belangstelling was geen gebrek. Tijdens het feest werd de nieuwe slogan van school onthuld. De foto's vind je in de fotoboeken van alle groepen.

Dag juf Ellen

zondag, 07 juli 2019

Op woensdag 3 juli heeft juf Ellen afscheid genomen van de Don Boschschool. Na meer dan 40 jar onderwijs gaat ze met pensioen. Nadat juf Ellen alle klassen was langsgeweest werd ze getrakteerd op een heus dansfestijn. Alle leerlingen hadden een werelddans ingestudeerd en deze werd in wijksentrum "de Ringvaart" opgevoerd. Uiterraard was er een receptie en namen de collega's afscheid. Je vind de foto's in de fotoboeken van alle groepen.

Avondvierdaagse volbracht

vrijdag, 21 juni 2019

Op vrijdag 21 juni volbrachten negentien kinderen van de Don Boscoschool de avond vierdaagse. Vier dagen lang liepen ze tochten van vijf kilometer. Tijdens de slotavond werden ze op de Grote Markt ontvangen en kregen daar hun dik verdiende medaille. De Don Boscoschool is trots op deze lopers. De avondvierdaagse wordt door onze OR verzorgd. Op de fotopagina van elke groep vind je de foto's.

Groep 7 en 8 naar de duinen

donderdag, 20 juni 2019

De groepen 7 en 8 zijn allebei op excursie naar de duinen geweest. Groep 7 ging naar de Amsterdamse waterleidingduinen en leerde daar hoe water wordt gezuiverd. De foto´s van groep 7 vind je in hun fotoboek. Groep 8 ging naar de Kennemerduinen en hebben met de boswachter door de duinen gefietst. De foto´s van groep 8 vind je in hun fotoboek. Veel kijkplezier.

Groep 5 naar de bijen

woensdag, 19 juni 2019

Op dinsdag 18 juni zijn we naar de imker geweest, Dat was erg leuk. We hebben veel geleerd en honing geproefd. Op de fotopagina van groep 5 vind je enkele foto's.

Meesterlijke verjaardag

woensdag, 19 juni 2019

Op dinsdag 11 juni vierde meester zijn verjaardag. Met het spelen van verschillende soorten estafettes, verstoppertje, spelletjes en het eten van koek en snoep werd dit een leuke dag. Je vind de foto's op de fotopagina van groep 8.

Schoolreis

woensdag, 19 juni 2019

Op dinsdag 11 juni 2019 zijn de groepen 3 t/m 7 op schooreis naar Drievliet geweest. Op de pagina's van deze groepen vind je enkele foto's.

Texel film online

maandag, 03 juni 2019

Het Texel 2019 filmpje is klaar en kan op YouTube bekeken worden. Je vindt het filmpje op ons YouTube kanaal. Veel kijkplezier. 

Texel foto's

zaterdag, 18 mei 2019

Groep 8 is weer terug van hun afscheidskamp op Texel. We hebben leuke dingen beleefd en genoten van het prachtige weer. Tijdens het kamp zijn heel veel foto's gemaakt. Je kunt ze vinden in de fotoboeken, welke je in het archief kunt vinden. Je kunt uiterraard ook hier klikken. Veel kijkplezier.

Onderbouw viert Koningsdag

zaterdag, 20 april 2019

Op vrijdag 12 april deden de groepen 1/2 mee aan de Koningsspelen. Ze startten in de groep met een heerlijk koningsontbijt. Hierna deden ze leuke spelletjes in de rond de school. Er was zelfs een heus springkussen. Je vind de foto's in de fotoboeken van groep 1/2.

Koningsspelen

vrijdag, 12 april 2019

Alle leerlingen van de Don Boscoschool deden op vrijdag 12 april mee aan de Koningsspelen. De ochtend begon voor alle kinderen met een heerlijk ontbijtje in de klas. Hierna deden de groepen 1 en 2 een sport- en speldag in en rond de school. De groepen 3 t/m 8 gingen naar het sportveld voor hun sportdag. De dag werd afgesloten met een kleedjesmarkt. Onder het tabblad sport vind je heel veel foto's.

Groep 7 doet examen

vrijdag, 12 april 2019

Op donderdag 11 april deden de leerlingen van groep 7 mee aan het praktische verkeersexamen. Hiervoor moesten ze zelfstandig een route door de wijk fietsen. Over een aantal weken horen we of de leerlingen zijn geslaagd. Je vind de foto's in het fotoboek van groep 7.

Foto's uit groep 4

woensdag, 10 april 2019

We hebben in april veel bijzondere activiteiten gehad. Zo hebben we tijdens de buitenles dag een rekenles op het plein gevolgd, kuikens in de groep bekeken en we zijn op duinexcursie geweest. In het fotoboek van groep 4 vind je de foto's.
© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl