Nieuws

Rembrandt op het plein?

zondag, 04 oktober 2020

Rembrandt op het plein? Cleopatra? Een holbewonder? Op woensdag 2 oktober begon de kinderboekenweek. Dit jaar heeft de KBW het thema "En toen". Op het plein liepen verschillende figuren uit de geschiedenis rond. Tijdens de kinderboekenweek vinden verschillende activiteiten plaats. Zo komt er een verhalenverteller in de bovenbouwgroepen en bekijken de onderbouwgroepen een toneelvoorstelling. Helaas gaat de kinderboekenmarkt dit jaar niet door. Bekijk de foto's van de opening in de...

Musical groot succes

zaterdag, 04 juli 2020

Dit jaar hebben de leerlingen van groep 8 de musical "MindVakantie" opgevoerd. Dit was een groot succes. Voor het eerst in het bestaan van de Don Boscoschool werd de musical maar liefst vier keer opgevoerd. Je vindt de foto's in het fotoboek van groep 8.

Zes weken zonder jou

zaterdag, 04 juli 2020

Op vrijdag 3 juli is de zomervakantie begonnen. Alle leerlingen hebben voor zes weken afscheid van school genomen. Helaas geldt dit niet voor de kinderen uit groep 8. Zij gaan na de zomervakantie naar hun nieuwe school. We wensen ze veel plezier. Je vindt de foto's in alle fotoboeken.

Gala avond groep 8

zaterdag, 04 juli 2020

Op donderdag 3 juli organseerde de Don Boscoschool een echte afscheidsavond voor de huidige groep 8. Het was een erg leuk feestje. Je vind de foto's in het fotoboek van groep 8.

Inschrijven tijdens deze crisis?

woensdag, 15 april 2020

Als gevolg van de Coronacrisis is besloten om de toewijzing van de plaatsen aan kinderen geboren in de maanden december 2016 t/m maart 2017 te verplaatsen naar juni a.s.. In tegenstelling tot de data die in de brochure “Voor het eerst naar de basisschool in Haarlem” staan, kunt u t/m dinsdag 26 mei a.s. het aanmeldformulier inleveren. U zal dan uiterlijk 10 juni bericht ontvangen van de school waar uw kind geplaatst kan worden. Inleveren van het...

Foto´s groep 3

vrijdag, 06 maart 2020

Op de fotopagina van groep 3 vind je een aantal nieuwe foto´s van de afgelopen periode. Foto´s van een schrijfles, het bezoek aan de bibliotheek, het project en van de poppenkastvoorstelling. Veel kijkplezier.

Don Bosco alweer kampioen

zaterdag, 29 februari 2020

Ditmaal is het meisjes volleybalteam kampioen van Haarlem geworden. Tijdens het toernooi in de Beijneshal walste het team van de Don Boscoschool over alle andere teams en bereikte zo vrij eenvoudig de finale. Ook deze wisten ze te winnen. Het jongensteam deed ook goede zaken. Zij eindigden als derde en namen een beker mee naar school. Van harte gefeliciteerd! Alle foto's vind je onder het tabblad sport. Je kan ook hier klikken.

Groepen 4 t/m 8 schaatsen

zaterdag, 29 februari 2020

Op woensdag 26 februari zijn de kinderen van de groepen 4 t/m 8 naar de ijsbaan geweest. Hier hebben we heerlijk geschaatst. Alle foto's vind je onder het tabblad sport. Je kan ook hier klikken.

Kerstviering

zondag, 05 januari 2020

Vlak voor de kerstvakantie hebben we alvast kerst gevierd. 's Ochtends brachten we een bezoek aan de kerk. Hier hebben we naar het Kerstverhaal geluisterd en een aantal kinderen mochten iets voordragen. Hierna hebben de kinderen kerstknutsels gemaakt voor een goed doel gemaakt. 's Avonds kwamen alle kinderen weer naar school voor het Kerstdiner. In het archief vind je de foto's onder het tabblad 'Kerst" (Het zijn er veel dus het laden duurt even)

Sinterklaas op school

donderdag, 05 december 2019

Voor het zoveelste jaar op rij, had Sinterklaas besloten om als eerste de Don Boscoschool te bezoeken. Dit jaar arriveerde hij, met maar liefst zeven Pieten, in de kerk. Hier hadden we een zeer gezellig samenzijn. Er werd gezongen, gedanst, we kregen cadeaus en werden getrakteerd op kruidnoten. Hierna ging de Goedheiligman in alle groepen langs. Het was een erg leuek dag. De foto's vind je in het sinterkaasfotoboek onder het tabblad archief.

Basketbal kampioenen

woensdag, 20 november 2019

Alweer is een team van de Don Boscoschool kampioen geworden. Dit maal zijn de het de meisjes die de titel "Basketbalkampioen van Haarlem" in de wacht hebben gesleept. Tijdens de wedstrijden, die over twee weken waren verspreid, verloren ze geen enkele wedstrijd. We feliciteren de meiden met deze mooie prestatie. Alle foto's vind je op de fotopagina onder het tabblad sport.

Groep 6 ziet Frans Hals

woensdag, 20 november 2019

Op vrijdag 15 november zijn de leerlingen van groep 6 naar het Frans Hals museum geweest. Hier hebben ze het werk van Frans Hals bekeken. Ook mochten ze schilderen als Frans Hals. Je vind de foto's in het fotoboek van groep 6.

Winterzwemles groep 8

woensdag, 20 november 2019

Op maandag 18 november heeftt groep 8 een winterzwemles gehad. Samen met de hulp van de duikvereniging hebben ze wakgezwommen. Ze moesten onder het "ijs" van wak naar wak zwemmen. Ook hebben ze geleerd hoe ze uit een wak moeten klimmen. Je vindt de foto's in het fotoboek van groep 8.

Leeratelier ontdekt de ruimte

donderdag, 07 november 2019

Op woensdag 16 oktober zijn de kinderen van het Leeratelier naar de Space Expo geweest in Noordwijk. Voor sommige kinderen was het ook voor het eerst om met de trein te reizen, dus het was een hele spannende dag. Er was enorm veel te zien, van een space shuttle tot satellieten, We hebben een speurspel gedaan, dat was voor veel kinderen best een uitdaging: hoe vind ik het antwoord op de vraag? Eigenlijk hadden we nog veel meer tijd er kunnen doorbrengen, maar ja we moesten weer naar huis....

Ontbijt met de burgemeester

donderdag, 07 november 2019

Op donderdag 7 november hebben de leerlingen uit groep 7 wel een heel bijzonder schoolontbijt gehad. Tijdens het Nationale schoolomntbijt werden ze door de burgemeester van Haarlem uitgenodigd om bij hem in het stadhuis te komen ontbijten. Dat was erg leuk. Op de fotopagina van groep 7 vind je de foto's.
© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl