Nieuws

Texel film online

maandag, 03 juni 2019

Het Texel 2019 filmpje is klaar en kan op YouTube bekeken worden. Je vindt het filmpje op ons YouTube kanaal. Veel kijkplezier. 

Texel foto's

zaterdag, 18 mei 2019

Groep 8 is weer terug van hun afscheidskamp op Texel. We hebben leuke dingen beleefd en genoten van het prachtige weer. Tijdens het kamp zijn heel veel foto's gemaakt. Je kunt ze vinden in de fotoboeken, welke je in het archief kunt vinden. Je kunt uiterraard ook hier klikken. Veel kijkplezier.

Onderbouw viert Koningsdag

zaterdag, 20 april 2019

Op vrijdag 12 april deden de groepen 1/2 mee aan de Koningsspelen. Ze startten in de groep met een heerlijk koningsontbijt. Hierna deden ze leuke spelletjes in de rond de school. Er was zelfs een heus springkussen. Je vind de foto's in de fotoboeken van groep 1/2.

Koningsspelen

vrijdag, 12 april 2019

Alle leerlingen van de Don Boscoschool deden op vrijdag 12 april mee aan de Koningsspelen. De ochtend begon voor alle kinderen met een heerlijk ontbijtje in de klas. Hierna deden de groepen 1 en 2 een sport- en speldag in en rond de school. De groepen 3 t/m 8 gingen naar het sportveld voor hun sportdag. De dag werd afgesloten met een kleedjesmarkt. Onder het tabblad sport vind je heel veel foto's.

Groep 7 doet examen

vrijdag, 12 april 2019

Op donderdag 11 april deden de leerlingen van groep 7 mee aan het praktische verkeersexamen. Hiervoor moesten ze zelfstandig een route door de wijk fietsen. Over een aantal weken horen we of de leerlingen zijn geslaagd. Je vind de foto's in het fotoboek van groep 7.

Foto's uit groep 4

woensdag, 10 april 2019

We hebben in april veel bijzondere activiteiten gehad. Zo hebben we tijdens de buitenles dag een rekenles op het plein gevolgd, kuikens in de groep bekeken en we zijn op duinexcursie geweest. In het fotoboek van groep 4 vind je de foto's.

Buitenlesdag

woensdag, 03 april 2019

Op dinsdag 2 april was het de Nationale buitenlesdag. Deze dag is een initiatief van Jantje Beton en IVN Natuur educatie. Veel groepen van de Don Boscoschool hebben deze dag buiten les gekregen. Bekijk de foto's uit groep 7 en uit groep 8 Dat buiten zijn goed is voor kinderen is algemeen bekend. Door lessen buiten te geven, worden kinderen blootgesteld aan natuurlijk daglicht en frisse buitenlucht. Dit draagt bij aan minder vermoeidheid en een betere stemming en heeft mogelijk ook een...

De bovenbouw swingt

maandag, 25 maart 2019

Op vrijdag 23 april hielden de groepen 6 t/m 8 weer hun schooltheater. Kinderen bedenken tijdens het schooltheater zelf een stukje en voeren dit op. Deze keer kregen we een mix van dans, muziek, goochelen en beatboxen. De foto's vind in de fotoboeken van de groepen 6 t/m 8.

Groep 3 naar Zorgvrij

woensdag, 20 maart 2019

Groep 3 is naar boerderij 'Zorgvrij' geweest. Dat was erg leuk. Ze hebben heel veel dieren gezien en wz mochten ook nog even buiten spelen. Op de fotopagina van groep 3 vind je de foto's.

Groep 1/2 naar de bieb

woensdag, 20 maart 2019

Groep 1/2a is met de hele klas naar de bibliotheek geweest. Hier hebben ze naar een verhaal geluisterd en prachtige boeken uitgezocht. Je vind de foto's op de fotopagina van deze groep.

Carnavalfoto's

woensdag, 20 maart 2019

Op 6 maart hebben de groepen 1 t/m 3 caranaval gevierd. Dat was erg leuk. Op de fotopagina van groep 3 vind je de foto's van hun speurtocht en op de fotopagina van groep 1/2 vind je de foto's van deze groepen.

Geslaagde thema avond

zaterdag, 16 maart 2019

Op donderdag 14 maart werd in wijkcentrum 'De Ringvaart' een thema avond gehouden. Tijdens deze avond presenteerde de Don Boscoschool, onder de noemer "Stippen aan de horizon" haar nieuwe visie, kerndoelen en richting. Naast de presentatie van onze interim directeur kwamen ook diverse actieteams aan het woord. Deze teams presenteerden hun 90 dagen plan op gebied van de leerrijke omgeving, zelfstandig werken en communicatie. De avond werd afgesloten met een werkvorm waarbij de inbreng van de...

Groep 8 op stage

vrijdag, 08 maart 2019

Op donderdag 6 maart is groep 8 op bliksemstage geweest. Eén groep ging naar de bibliotheek in de stad en de andere groep ging naar hoveniersbedrijf Bisot. Door deze bliksemstage oriënteren onze leerlingen zich alvast een beetje op de arbeidsmarkt. De bliksemstages worden door JINC georganiseerd. Op de fotopagina van groep 8 vind je de foto's.

Groep 7 maakt taart

vrijdag, 08 maart 2019

Op donderdag 6 maart is groep 7 op bliksemstage geweest. Een groep ging achter de schermen bij de Philharmonie en de andere groep maakte o.a. taarten bij Otelli. Door deze bliksemstage oriënteren onze leerlingen zich alvast een beetje op de arbeidsmarkt. De bliksemstages worden door JINC georganiseerd. Op de fotopagina van groep 7 vind je de foto's

We hebben geschaatst

woensdag, 06 maart 2019

Op woensdag 6 maart zijn de leerlingen van de groepen 4 t/m 8 naar de ijsbaan geweest. Hier hebben we heerlijk geschaatst. Je vind de foto's onder het tabblad sport aan de linkerkant van onze pagina. Je kan ook hier klikken.
© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl