Olympische dag

Op vrijdag 25 juni 2018 deden de leerlingen van de groepen 7 en 8 weer mee aan de 11e Haarlemse Olympische dag. Deze dag wordt om de twee jaar rond het Pim Mullier stadion georganiseerd. Dit jaar streden maar liefst 2000 kinderen van 27 basisscholen in 16 disciplines, voor een fel begeerde gouden medaille. Mede door de inzet van veel vrijwilligers, hulpouders en van onze sportieve leerlingen werd het een fantastische dag. Voor onze school er veel succes. Het voet- en basketbal team verroverden beiden een zilverden medaille en het volleybalteam won een gouden medaille. Foto's van deze dag vind je hieronder. (Doordat de sporten op verschillende locaties werden gehouden kon de camera niet overal aanwezig zijn)